TiAFF 2015

 

WAT IS HET TIAFF?

TiAFF staat voor Tilbugs Architectuur FilmFestival. Het TiAFF werd in juni 2015 voor het eerst georganiseerd door de BNA kring Midden-Brabant. In 12 uur tijd worden aan de hand van een verbindend thema films en documentaires getoond. Elkaar ontmoeten, kennismaken, kennisdelen en netwerken in een aangename, sfeervolle omgeving. Dat is waar het TiAFF om draait!

 

Het thema voor deze editie was ' transitie'. De veranderende rol van de architect, veranderend opdrachtgeverschap, burgerparticipatie en hergebruik stonden in de geselecteerde films centraal. Het programma werd aangevuld met interviews en lezingen.

Vele enthousiaste reacties en een mooie opkomst bij de eerste editie van het TiAFF 19 juni. Het volgepakte programma met een keur aan interssante films werd met overgave gevolgd. 

De opening met John Habraken en Jos Lichtenberg in de hoofdrol inspireerde menig bezoeker. John Habraken met zijn vergevorderde leeftijd maakte grote indruk. 

Tijdens de after-party werd onder leiding van dj HiTone (Ton Wilthagen) de eerste architectuur-muziek quiz gehouden. Moe maar voldaan gingen de bezoekers van het eerste TiAFF huiswaards.

 

PANplus heeft zich vol enthousiasme inngezet om samen met de overige organisatoren te zorgen dat deze eerste editie een succes werd. Naast alle BNA leden kring Midden-Brabant waren dat in het bijzonder: Jeroen Weijers, Ad Smeulders, René van den Hout, Jeroen Wouters, Frank van de Wiel, Karin Groenen, Elles Borgert en Karin Hendriks.

 

Zie voor meer info en een impressie van de dag: www.tiaff.nl