PLUS

PAN+ architectuur is een veelzijdig architectenbureau dat zich naast de traditionele ontwerpactiviteiten ook richt op brede maatschappellijke ontwikkelingen en netwerken.

ENDIS
PAN+ architectuur is mede-initiafnemer van het samenwerkingsverband ENDIS, Energieneutraal door-intergrale-samenwerking/duurzaam-in-staal. In dit samenwerkingsverband zijn middels verschillende ontwerpteamsamenstellingen concepten voor specifieke energieneutrale, duurzame gebouwtypologien ontwikkeld. Hierbij werd samengewerkt met adviseurs en uitvoerende partijen. Concepten die zijn ontwikkeld en worden ontwikkeld zijn o.a.: Het ENDIS kantoorgebouw (2009), ENDIS portiekflatrenovatie (2012), winnaar 'de voorsprong 2012, en innovatieprijs slimbouwen 2014), de ENDIS woning. Momenteel wordt er hard gewerkt deze concepten tot uitvoering te brengen.
zie de pitch ENDIS portiekflatrenovatie
http://www.endis.nl/

Samen geeft energie
PAN+ architectuur heeft ruime ervaring in de begeleiding in de trajecten 'samen-geeft-energie' (blok-voor-blok). Particuliere woningeigenaren en VVE's worden groepsgewijs geholpen bij het energiezuinig maken van hun woning. Door deze toch soms ingewikkelde problematiek samen met de buurt aan te pakken kan men elkaar ondersteunen en daarbij profiteren van groepskortingen. 
http://www.samengeeftenergie.nl

Energiefabriek013
Peter is mede-initiatiefnemer van de energiecoörperatie Energiefabriek013 
Een groep brugers die samen op lokaal niveau middels diverse initiatieven werken aan een duurzame vitale samenleving.
http://www.energiefabriek013.nl/

TiAFF (Tilburgs Architectuur Film Festival)
PAN+ is samen met BNA kring Midden-Brabant initiatiefnemer van het TIAFF. We geloven dat film een fantastisch medium is om te informeren, onderzoeken en met elkaar te communiceren. Je kent dat wel, het gevoel dat je kreeg bij het zien van een goede film die je aan het denken zet? Fijn gevoel is dat he?
www.tiaff.nl

Spoorloos
Een gemeleerd gezelschap van Tilburgers uit de kunst-, theater-, grafische- of ruimtelijke wereld, allen begaan met de ontwikkeling van de stad, vakmatig en als bewoners. Spoorloos is een onafhankelijk platform voor spontane interventies in de stad.
http://www.despoorlozen.nl/

De alliantie
Een netwerk met inhoud! "Opgericht vanuit de behoefte om met enige regelmaat meerdere disciplines te ontmoeten, die op een of andere manier aan elkaar gelinkt zijn; Architectuur, Bouwen en Inrichten. Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers. We ontmoeten elkaar regelmatig. Natuurlijk om ervaringen te delen, maar vooral om elkaar te inspireren. Vaak bezoeken we bedrijven, instellingen of musea, nagenoeg altijd in de avonduren. We nodigen ondernemers of mensen met een bijzonder verhaal uit."
http://de-alliantie.net/