Cinecitta uitbreiding

Cinecitta uitbreiding

Cinecitta wordt uitgebreid! Het art-house dat in 2014 in geheel gerenoveerd pand en een nieuwe vorm doorstartte wordt nu anno 2019 verder uitgebreid. Het project is momenteel volop in ontwikkeling.

VGL kantoor

VGL kantoor

Sinds januari 2015 is het gerenoveerde Van Gend&Loos kantoor in gebruik genomen door de eerste gebruikers. Omroep Tilburg heeft zijn intrek genomen en is daarmee de eerste permanente 'bewoner' op het Van gend&loos terrein.

 

arthouse cinecitta

arthouse cinecitta

Bioscoop Cinecitta in Tilburg met een historie terugvoerend naar het jaar 1877 heeft in 2014 een nieuw leven gekregen. Het gebouw stammend uit 1877 deed oorpsronkelijk dienst als concertzaal. In 1916 werd voor het eerst een bioscoop gevestigd in het monumentale pand. 'de nieuwe bioscoop'.

hall of fame

hall of fame

In de spoorzone in Tilburg heeft de Hall of Fame haar intrek genomen. Gebouw 90, een voormalige werkplaats voor wagens stammend uit 1870, heeft een tweede leven gekregen. De biedt plaats aan een skatebaan, een grote zaal, skatecafé, geluidsstudio’s, workshopruimtes en danszalen. 

V39

V39

V39 is een verzamelgebouw gericht op jongeren. Een ontmoetingspunt midden in het centrum van Tilburg. Cursussen, workshops, voorstellingen. Het gebouw huisvest een divers scala aan mogelijkheden.

theater de vorst

theater de vorst

De verbouwing van theater De vorst zorgde voor een totaal nieuwe beleving van de monumentale villa, de nieuwe entree, de tuin en de nieuwe zaaltoevoeging met gaanderij. Een sfeervolle binnentuin fungeert als buitentheater.

de baselaer

de baselaer

Basisschool de Baselaer is ontworpen in zeer nauwe samenwerking met schoolbestuur, leerkrachten en leerlingen. In een serie van workshops werd samen gezocht naar de beste invulling van het programma van eisen.